Freight forwarder trainee for Silvasti Transport A/S

Silvasti Transport A/S Fjerritslev DK is looking for a freight forwarder trainee

Would you like to become an expert in international heavy haulage?
Together with skilled and committed coworkers, you get a solid education in oversize transportation

We can offer you the best trainee workplace in Denmark, two years in a row!

Få en karriere indenfor Transport / Specialtransport
Bliv speditørelev hos Silvasti Transport

Vi søger en speditørelev til vores Danske afdeling i Fjerritslev.

Silvasti venter på dig

Hvis du vil være ekspert i nationale og internationale specialtransporter, så er vi det rette sted for dig.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med engagerede, dygtige og erfarende kollegaer i DK, PL og FIN, men vil også få egen opgaver med stigende kompleksitet og ansvar. Vi tager alle aktiv del i din læring og udvikling, og er stolte over, at vi de seneste 2 år er kåret som årets elevplads.
I Silvasti har vi altid vores kunder i fokus, og arbejder målrettet for at finde de bedste muligheder og løsninger for kunderne i enhver opgave.

Det er særdeles vigtigt for os, at alle i vores virksomhed er glade for at komme på arbejde, hver dag, vi har en uformel og sjov omgangstone i vores virksomhed, hvor der er plads til at lære og fejle på samme tid. Vi sætter medarbejdernes trivsel i fokus, både i det daglige og ved særlige arrangementer. Som elev i Silvasti vil du blive en del af en europæiske virksomhed med store visioner og muligheder for at udvikle dig fagligt samt personligt.

Vi har i Silvasti Capacity mange afvekslende opgaver, som du vil indgå i sammen med resten af holdet. Du vil i din elevtid komme til at arbejde bredt sammen med resten af holdet, samt have kontakt med din daglige leder samt en mentor/ elevansvarlig som vil støtte dig under din uddannelse.

Hvad laver en speditør?

Som speditørelev hos Silvasti er du med til at planlægge, vores transporter af emner med større dimensioner end normalt gods, hvilket indebærer lidt flere og spændene udfordringer, i Danmark eller andre steder i Europa for vores kunder eller vores projektafdeling.
Dette er kun en bid af hvad der sker som speditør i Silvasti, der er altid mange bolde i luften og nye spændene opgaver hver dag.

Har du, hvad skal der til?

Spedition handler om mennesker og kommunikation, så det er vigtigt, at du er god til at tale med andre, finde løsninger, ser muligheder frem for begrænsninger, samt kan tænke hurtigt for at ændre retning.
Samarbejde er alfa og omega, og din forståelse her betyder meget for din succes i virksomheden.
Det der betyder noget for os, er dig som menneske, din indstilling, dit engagement samt dine egne ambitioner. Vi vægter, at du er nysgerrig efter at lære, og har mod på nye og mange udfordringer.
Det er vigtig for os som virksomhed at du er fleksibel og da du bliver en vigtig del af holdet.

Bliv en del af holdet

Uddannelsen finder sted på vores kontor i Fjerritslev, dog må du forvente der kan forekomme rejsedage, 10-20 stk. pr. år, henholdsvis på projekt besøg eller vores hovedkontor i Jyväskyla.
Forløbet er et 2 -årigt forløb inden for spedition og logistik. Uddannelsen veksler mellem teori på skole og praktik i virksomheden. Vi i Silvasti garanterer derfor både faglig og personlig udvikling.

 

Dele af holdet
Nicolai tidligere elev:

Jeg har siden min start i 2018 været og følt mig som en uundværlig brik i vores kontormiljø og i det daglige arbejde med at klare dagens udfordringer. Jeg har fra dag et af været ansvarlig for min egen læring i og uden omkring firmaet, det vil sige at, jeg er blevet sat til forskellige arbejdsopgaver, men har samtidig haft friheden til at udvide mine arbejdsopgaver og fået lov til at få et større ansvar, samt stå på egne ben. Dette har også gjort, at jeg på egen hånd har været på to forskellige projekter i Norge, siddet på vores kontor i Finland, deltaget i møder på egen hånd og stået for større opgaver – hvor et slutresultat skulle kunne ses. Samtidig med at jeg hele tiden har haft muligheden for at sige, nu er opgaverne blevet for store, svære, eller jeg skal virkelig have en times tid sammen med en, for at komme videre. Så et stort selvstændigt arbejdsansvar, men med friheden til at stoppe op.
Udover det, afspejler uddannelsesforløbet på skolen i Århus ikke mit daglige arbejde, da deres materiale ikke beskæftiger sig med særtransport og de mange ting herunder. Men der har min arbejdsgiver været god til at sætte tingene i andre perspektiver, for at give mig et overordnet overblik og en forståelse af de enkelte ting som varierer utrolig meget i transportbranchen.
Så hvis jeg på nogen måde skulle anbefale Silvasti til andre som elevplads, vil jeg gøre det uden at blinke. De forstår at få sig til at føle velkommen fra dag et, være behjælpelige både på arbejdspladsen, på skoleforløbet, i ens private liv (hvis man har behov for det), de får en til at føle sig værdsat og være en del af noget større.

Din Baggrund

Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX (Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage fem ugers supplerende EUS-kursus)
Du har kørekort til bil (kategori b)
Du behersker engelsk tale og skrift på et rimeligt niveau, andre sprog er en fordel dog ikke et must.
Med rette personlighed kan der ses bort fra ovenstående, vi vægter at du passer ind på holdet.

 

Ansøgningen

Sendes til allan.christensen@silvasti.com


Kunne du tænke dig at hører lidt mere om hvordan der er at være elev hos Silvasti, så ring til Nicolai Krathus på 25101393, han har selv været elev hos Silvasti, og svare gerne på spørgsmål både omkring virksomheden og uddannelsen som speditør.

Ansøgningsfrist:20-03-2021


Vi glæder os til at høre fra dig.