Pääkirjanpitäjä, Jyväskylä

Haemme uutta vakituista jäsentä kansainväliseen rahoitus- ja taloustiimiimme Suomen toimistollemme pääkirjanpitäjän tehtävään. Tehtävässä toimit osana monikansallista talousorganisaatiotamme, ottaen vetovastuun Suomen yhtiön kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja veroasioista. Työt voit hoitaa joko uusista toimitiloistamme Jyväskylässä tai pääsääntöisesti etänä kotikonttoriltasi.

Tiimimme sijaitsee fyysisesti Suomessa, Tanskassa ja Puolassa. Välimatkasta huolimatta yhteydenpito tiimin sisällä on päivittäistä. Oman porukkamme lisäksi meillä on yhteistyökumppaneita esimerkiksi Ruotsissa ja Norjassa, ketkä auttavat paikallisten asioiden kanssa. Käytössämme on Microsoft Business Central, jota käytämme koko konsernin laajuudella. Pääset kehittämään jo olemassaolevia prosessejamme ja toimintatapojamme parhaaksi näkemääsi suuntaan.

Haemme tehtävään kokenutta talousammattilaista, kenellä on kokemusta kansainvälisestä konsernikirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja veroasioiden hoitamisesta. Arvostamme halua oppia, kehittyä ja menestyä.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

- Monipuolinen kokemus ulkoisen laskennan tehtävistä, esimerkiksi tausta kansainvälisen kirjanpidon ja tilintarkastuksen parissa.
- Aiempi kokemus kansainvälisen konsernin tilinpäätöksestä ja verotusasioista
- Aiempi kokemus Microsoft Business Centralin käytöstä
- Hyvä ammatillinen suullinen ja kirjallinen englanninkielentaito, muut kielet etuja
- Ennakkoluuloton kehittymisen nälkä
- Paineensietokyky ja ratkaisukeskeisyys
- Hyvät kommunikointitaidot
- Ryhmätyötaidot

Me tarjoamme:

- Kiinnostavat, haastavat ja monipuoliset työtehtävät kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä yhtiössä
- Osaavat työkaverit ja erinomaisen työyhteisön
- Kunnolliset työvälineet
- Asianmukaisen palkkauksen
- Perheyhtiön joustavuuden

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla.

Vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen mikael.jarvinen@silvasti.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Arje Rimon, puh. 040 626 2208, tavoitettavissa arkisin kello 13-15 tai Chief Controller Samu Lampinen samu.lampinen@silvasti.com.