Hae meille kuljettajaksi!

13.02.2019

Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on Pohjoismaiden suurin raskaisiin ja ylimittaisiin kuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike. Perheyrityksemme menestys nojaa vahvaan osaamiseen, henkilökohtaiseen palveluun ja tiimityöhön. Liikevaihtomme on noin 50 miljoonaa euroa ja meitä silvastilaisia on jo noin 150.

Kansainvälisten tuulivoimaprojektien edelleen laajentuessa haemme nyt ammattitaitoisia kuljettajia Ruotsissa ja Norjassa sijaitseville työmaillemme.

Työ on erilaisten tuulivoimalakomponenttien erikoiskuljetusten hoitamista välillä haastaviinkin kohteisiin. Kuljettajana työskentelet osana ammattitaitoista projektitiimiä, jossa tehtävänäsi on kuljetusten suorittaminen.

Edellytämme hakijoilta:

  • CE-ajokorttia
  • kuljettajan ammattipätevyyskorttia
  • ammatillista asennetta sekä kykyä tiimityöskentelyyn
  • vähintään välttävää englanninkielen taitoa
  • mahdollisuutta työskentelyyn ulkomailla neljän viikon jaksoissa

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä laadukkaalla kalustolla. Yhtiömme noudattaa ISO 9001 -standardia. Silvasti toimittaa kokonaisprojekteina vuosittain satojen tuulivoimaloiden komponentit tuulivoimapuistoihin paitsi pohjoismaissa myös Euroopassa. Projektien kokonaishallintaan kuuluvat usein myös kappaleiden satamakäsittelyt.

Jos kiinnostuit, niin laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemukset@silvasti.com 8.3. mennessä.

Lisätietoa tehtävästä ja hausta saat 18.2. – 22.2. klo 9.00 – 11.00 ja 4.3. – 8.3. klo 9.00 – 11.00 kuljetuspäällikkö Esa Liikaselta p. 0400 933 280.

Yrityksestämme ja projekteistamme voit lukea lisää www.silvasti.com