Työpaikkailmoitus - Sales Manager

27.04.2018

Silvasti Group

Silvasti on pohjoismaiden suurin raskaiden ja ylimittaisten kuljetusten erikoisosaaja. Liikevaihtomme on noin 50 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 150 alan ammattilaista, Suomessa, Tanskassa, Puolassa ja Venäjällä. Perheyrityksemme nojaa vahvaan osaamiseen, henkilökohtaiseen palveluun, moderniin omaan kalustoon, laajaan yhteistyöverkostoon ja tiimityöhön.

 

Oletko meille sopiva Sales Manager

Tehtäviisi kuuluu erikoiskuljetus- ja projektipalveluiden myynti asiakkaillemme Suomessa ja muualla Euroopassa. Aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja uusasiakashankinta sekä niihin liittyvä matkustus ovat olennainen osa työtäsi. Työskentelet päätoimipisteestämme Jyväskylästä tai sivutoimipisteestämme Helsingistä käsin.Tarjoamme sinulle 

Olet mukana kasvavassa ja uutta luovassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääset mukaan aitiopaikalle kehittämään kasvavaa yritystä yhdessä asiantuntevien kollegojen kanssa. Käytössäsi on ajanmukaiset työkalut ja ammattitaitoisten kollegoiden tuki. Erikoiskuljetukset tarjoavat vaihtelevan ja mielenkiintoisen työkentän.Odotamme sinulta 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta tuloksellisesta B2B myynnistä.

Omaat itsenäisen, oma-aloitteisen ja tuloshakuisen työskentelyotteen. Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot ja osaat toimia asiakaslähtöisesti. Työskentelysi on sujuvaa myös englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi.

 

Kiinnostuitko? 
Kerromme mielellämme lisää tehtävästä.

Ota yhteyttä:

Hannu Vuorinen

Vice President, Heavy Segment

+358 400 640 624 / hannu.vuorinen@silvasti.com 

Hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen hannu.vuorinen@silvasti.com, otsikolla Haku:Sales Manager.

Liitä mukaan CV, palkkatoive ja mahdolliset suosittelijat.

 

Hakuaika päättyy 13.5.2018. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 


 

Työpaikan yhteenveto

Sijainti: Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Kokoaikainen, Vakituinen

Julkaisupäivä: 27.4.2018

Toimiala: Logistiikka