Työpaikkailmoitus - Traffic Operator

27.04.2018

 Silvasti Group

Silvasti on pohjoismaiden suurin raskaiden ja ylimittaisten kuljetusten erikoisosaaja. Liikevaihtomme on noin 50 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 150 alan ammattilaista, Suomessa, Tanskassa, Puolassa ja Venäjällä. Perheyrityksemme nojaa vahvaan osaamiseen, henkilökohtaiseen palveluun, moderniin omaan kalustoon, laajaan yhteistyöverkostoon ja tiimityöhön.

 

Oletko meille sopiva Traffic Operator

Työskentelet päätoimipisteessämme Jyväskylässä. Tehtäviisi kuuluu monien samanaikaisten ja vaihtelevien kuljetusten ja projektien liikenteenhoito Pohjoismaissa sekä Eurooppaan ja Venäjälle.

Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin, omaan organisaatioon ja yhteistyökumppaneihin.

Osana työtäsi toimit kuljettajien esimiehenä. 


Tarjoamme sinulle 

Olet mukana kasvavassa ja uutta luovassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääset mukaan aitiopaikalle kehittämään kasvavaa yritystä yhdessä asiantuntevien kollegojen kanssa. Käytössäsi on ajanmukaiset työkalut ja ammattitaitoisten kollegoiden tuki. Erikoiskuljetukset tarjoavat vaihtelevan ja mielenkiintoisen työkentän.Odotamme sinulta 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä logistiikasta.  

Kuljetuksiin liittyvien toiminnanohjausjärjestelmien käyttö on sinulle tuttua.

Omaat itsenäisen, oma-aloitteisen ja tuloshakuisen työskentelyotteen ja pystyt hoitamaan myös useita tehtäviä rinnakkain. Sinulla on mielenkiintoa esimiestyöhön, kasvuun ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseen. Työskentelysi on sujuvaa myös englannin kielellä. Kiinnostuitko? 
Kerromme mielellämme lisää tehtävästä.

Ota yhteyttä:

Hannu Vuorinen

Vice President, Heavy Segment

+358 400 640 624 / hannu.vuorinen@silvasti.com 

Hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen hannu.vuorinen@silvasti.com, otsikolla Haku:Transport Operator.

Liitä mukaan CV, palkkatoive ja mahdolliset suosittelijat.

 

Hakuaika päättyy 13.5.2018. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 


 

Työpaikan yhteenveto

Sijainti: Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Kokoaikainen, Vakituinen

Julkaisupäivä: 27.4.2018

Toimiala: Logistiikka